FőoldalLotto
BIZFLAME

 

 BIZFLAME 

bizflame_knit.jpg
 
    A BIZFLAME KNIT egy veszélyes munkakörülmények között dolgozók részére kifejlesztett    alapanyag, mely anyagában lángálló és antisztatikus. Speciális lángmentes anyagból 60% modakril,  39% pamut és 1% szénszál  felhasználásával készül.Hő és lángálló tulajdonságaia mosási ciklusoktól függetlenül megmaradnak. Az előirt EN  szabványok szerint teszrelt BIZFLAME KNIT termékcsalád erős, tartós és innovativ. Védelmet biztosít hó és statikus elektromosság ellen. 
 
 
bizflame_multi.jpg
 
A BIZFLAME PLUS egy lángálló és antisaztikus tulajdonságokkal rendelkező innovativ, új fejlesztésű alapanyag, mely egyszerre biztosít láng elleni védelmet, antisztatikusságot, vegyszerállóságot és hegesztéshez is alkalmazható. Az alapanyag 99% pamutot és 1% szénszálat tartalmaz.
         
bizflame_plus.jpgA BIZFLAME PLUS egy lángálló és antisaztikus tulajdonságokkal rendelkező innovativ, új fejlesztésű alapanyag mely 99% pamutot és 1% szénszálat tartalmaz. A szénszálakat speciális technologiávaal integráljuk az anyagba, biztosítva ezzel a megfelelést az EN szabványokban előirtaknak.